Geertruidenberg/Raamsdonksveer - Het is nog geen november. Maar het moment dat de stoomboot de haven binnenvaart, komt wel in rap tempo dichterbij. Om er samen weer een mooi feest van te maken, laat het Sint Nicolaas Comité Geertruidenberg Raamsdonksveer  SNCGBRV) graag van zich horen. Van 27 september t/m 6 oktober 2019 steun je ons namelijk met uw stem. Tijdens Rabo ClubSupport mogen alle leden van Rabobank Amerstreek stemmen om zo onze clubkas te spekken. Alvast bedankt voor uw stem!

Met plezier organiseert het SNCGBRV in november en december diverse Sint activiteiten. Maar een beetje hulp kunnen wij altijd gebruiken. Een kleine moeite voor u als Rabobank lid, een grote steun voor ons comité.

Bedankt voor uw stem!
Mede dankzij uw stemmen kregen wij al eerder mooie bijdrages. En hopelijk helpt u ons dit jaar weer. In november ontvangt het Comité Sint en de Pieten weer met open armen. Een mooi feestje dat wij al jaren mogen organiseren. Een feestje dat ieder jaar weer spannend en verrassend is. En waar wij ons best voor doen om gratis toegankelijk te houden voor alle kinderen, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s. Fijn dat u ons met uw stem financieel kunt steunen. Uw bijdrage is van harte welkom. Hebt u uw stem voor ons over tijdens Rabo ClubSupport? Alvast bedankt!
Ga naar www.rabo-clubsupport.nl/amerstreek voor het uitbrengen van uw stem of meer informatie.

SG19 Rabo ClubSupport