Uitkijken naar Sinterklaasontbijt en winkelbezoek

Geertruidenberg/Raamsdonksveer - Na een spectaculaire intocht en een gezellige kindermiddag heb je Sinterklaas vast gezien op het werk van papa of mama. Hebben de Pieten vast wat in jouw schoen gestopt. Of kwamen ze samen langs bij opa en oma. Maar je kunt Sinterklaas straks ook weer in de winkels tegenkomen. Er staan nog heel wat gezellige bezoeken op de planning en hopelijk ben jij daar ook bij, dan maken we er samen een feestje van.

Wat was het gezellig en ook spannend in de haven, bij de aankomst van Sinterklaas. Snelle Politiepiet boten, stoere Flyboardpiet en gelukkig een boot vol met Sint en Pieten. En daarna natuurlijk een feestelijke middag in het Dongemond College. Het Sint Nicolaas Comité Geertruidenberg en Raamsdonksveer heeft er uitgebreid van nagenoten. En jij bent Sint en Piet vast nog wel ergens tegengekomen of hebben ze van zich laten horen via een bezoek aan jouw schoen. Maar er staan ook nog wat gezellige afspraken op de planning in de diverse winkels in Geertruidenberg en Raamsdonksveer. Maak je daar samen met ons een feestje van?

 
Gezelligheid met Sint en Piet
L6 26 11 2019 Feesten verder 03Tijdens de intocht werden Sint en de Pieten overstelpt met prachtige tekeningen en kleurplaten. Ze waren bijna niet te dragen zoveel en daar zaten echte kunstwerken bij. Zaterdagochtend 30 november staat het Sinterklaasontbijt gepland. Misschien wordt jouw kunstwerk beloond en krijg jij deze week een uitnodiging in jouw schoen om aan te schuiven, dat is spannend! En ook ontmoet je ze deze zaterdag bij de Plus in Geertruidenberg en Raamsdonksveer. Rond 11.30 uur kun je de eerste Pieten gezelligheid verwachten in Geertruidenberg. Sint en Hoofdpiet sluiten vanzelf aan. Dan vertrekken ze even voor de lunch. En rond 13.30 uur zetten de Pieten de Plus in Raamsdonksveer op z'n kop. En natuurlijk ontmoet je ook hier Sint en Hoofdpiet. Kom jij ook mee feesten?
 
Feestje tussen de schappen
Of ontmoeten we jou op woensdag 4 december? ’s Middags rond 14.00 uur stappen zij binnen bij de Jumbo in Raamsdonksveer. De Pieten zetten zeker de winkel op zijn kop en Sinterklaas ontmoet jullie graag. Vervolgens bezoeken ze de Albert Heijn in Raamsdonksveer. Rond 15.00 uur gaan de Pieten los. Feest jij mee tussen de schappen? En tenslotte ontmoet je Sint en Pieten in en rondom ’t Anker in Raamsdonksveer. En dat wordt zeker een gezellige boel. Samen zingen en dansen met de Pieten. Natuurlijk is er ook tijd voor een gezellig praatje, handje pepernoten en een foto. Je ontmoet ze van ongeveer 16.00 tot 17.00 uur. Tot volgende week!
AnkerMeer…
En al lijkt het nu nog ver weg, vrijdag 6 december zwaaien we Sint en de Pieten uit. De Pietenband en een aantal Pieten vertrekken vanaf de parkeerplaats aan de Helling (Het Spant/Scheepswerflaan) in Raamsdonksveer. Zij wandelen om 18.00 uur graag met jou naar de Brandestraat in Geertruidenberg. Sinterklaas en de Pieten vertrekken om 18.30 uur vanuit Café Den Berg in Geertruidenberg. Na een korte wandeling gaan Sint en Pieten in de Passantenhaven aan boord van pakjesboot 8, waar ze niet veel later terug naar huis vertrekken.

Voor tijden, foto’s en extra informatie ga je naar de Facebookpagina: SintGBRV en de website www.sintgeertruidenberg.nl.